Honmedmiraklet

Om vår längtan och resa till att få ett syskon till världens finaste lilla K.

4+0

Publicerad 2014-10-03 15:29:01 i Allmänt,

Jag tog ett nytt test imorse, som visade lite starkare än igår. Om man går enligt äp så är jag i v 4+0 nu. 
Jag kan inte riktigt vara glad, är orolig för missfall.. Vul är satt till den 23 oktober.. Då är jag i v 6+6.. Hoppas verkligen vi får se ett hjärta som slår då! 

Kommentarer

Postat av: Hannah

Publicerad 2014-10-03 18:54:52

Har du haft missfall förut? Jag tycker de första tre månaderna är en enda lång ångest och oro :( Man är ju så fäst vid den där lilla räkan redan från start! Ska bli jättekul att följa dig <3

Svar: Nej, men är livrädd för det ändå. ;) jag antar att det är en skräck för alla att få missfall.. Men det jag är rädd för mest är att inte få ett till barn, o nu vill jag ju ha just detta barnet, håller verkligen med dig att man fäster sig direkt! Vi fick ju inga till frysen nu heller, och tankarna går ju varför det blir så, och om risken är stor om denna också kommer sluta utvecklas osv.. Jag tänker helt enkelt alldeles för mycket. Haha.
T

Postat av: L

Publicerad 2014-10-04 11:12:09

Jag var maniskt rädd för missfall första gången, som slutade i missfall. Andra som blev V, likaså.. Men den här gången vet jag inte vad som hänt? Jag oroar mig såklart kite ibland, men vet hur lite jag kan påverka..

Försök slappna av och njut fina du, du är GRAVID!! ❤️❤️ Morgondagen kan ju erbjuda bra mycket tråkiga saker men det tänker vi inte på. Nu är nu och nu är FANTASTISKT! Kram på dig!

Svar: Tack!! ❤️ du har ju så rätt! Men ändå är jag så orolig.. Det känns så overkligt att vi ska ha turen att lyckas direkt två gånger. ❤️ När fick du missfall första gången? Vilken vecka?
Och hur går det för dig nu?? :)
Kram!! ❤️
T

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

T

Mamma till vår finaste lilla K som blev till genom ivf våren 2012. Nu längtar vi efter syskon, och har bestämt oss för att prova själva några månader. Händer inget blir det ivf hösten 2014. ❤️

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela